Global en çok beğenilen web siteleri

Göre sırala:
sıralamalar görüntü Siteler oy
1

Amazon

Online shopping from the earth's biggest selection of books, magazines, music, DVDs, videos, electronics, computers, software, apparel & accessories, shoes, jewelry, tools & hardware, housewares, furniture, sporting goods, beauty & personal care, broadban
https://www.amazon.com/
2

USPA

USPA resmi sitesi
https://tr.uspoloassn.com/
3
Hizmetler

Youtube

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
https://www.youtube.com
4
Hizmetler

İnstagram

Bir hesap oluştur veya Instagram'a giriş yap - Fotoğraf ve videolar çekip düzenlemenin, bu fotoğrafları, videoları ve mesajları arkadaşlarınla ve akrabalarınla
https://www.instagram.com/
5
Hizmetler

Twitter

Twitter'a tekrar hoş geldin. Bildirimlerini kontrol etmek için şimdi giriş yap, sohbete katıl ve takip ettiğin kişilerden gelen Tweetleri kaçırma.
https://twitter.com/
6

Pinterest

Yemek tarifleri, ev fikirleri, stil ilhamları ve deneyebileceğiniz başka fikirler keşfedin.
https://tr.pinterest.com/
7

Facebook

Hesap oluştur veya Facebook'a giriş yap. Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdığın diğer kişilerle bağlantı kur. Fotoğraf ve videolar paylaş, mesajlar...
https://www.facebook.com
8

Tumblr

Tumblr, kendini ifade edebildiğin, kendini keşfe çıktığın ve diğer insanlarla ilgi alanları üzerinden bağlantı kurduğun bir yer. Konu felsefe, moda, kediler, yemek veya başka her şey olabilir.
https://www.tumblr.com/
9

WhatsApp

WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlararası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma ve arama uygulamasıdır.
https://www.whatsapp.com/
10

Skype

Ücretsiz çevrimiçi aramalar, mesajlaşma, cep telefonlarına ya da sabit hatlara uygun ücretli uluslararası aramalar ve etkili işbirliği için Skype Kurumsal.
https://www.skype.com/tr/
11
Hizmetler

Steam

Dünyanın en zor ve sinir bozucu oyunu karşınızda. Kontrolleri zor oyunları severim diyorsanız sabrınızı ve sinirlerinizi test etmek istiyorsanız tam ideal bir oyun.
https://steamcommunity.com
12
Hizmetler

Discord

Discord, bir sohbet kanalındaki kullanıcılar arasında metin, görüntü, video ve ses iletişimi konusunda uzmanlaşmış, video oyun toplulukları için tasarlanmış tescilli bir ücretsiz VoIP uygulaması ve dijital dağıtım platformudur.
https://discordapp.com/
13
Hizmetler

Gmail

Gmail, Google'ın sunduğu reklam destekli ücretsiz bir e-posta hizmeti. Kullanıcılar Gmail'e güvenli web postasının yanı sıra POP3 veya IMAP4 protokolleri aracılığıyla da erişebilir.
https://www.google.com/gmail/
14
Hizmetler

Hotmail

Web tabanlı bir web postası, kişiler, görevler ve takvimleme servisleridir.
https://outlook.live.com/
15
Haberler

A Haber

Gündem, ekonomi, spor, dünya, yaşam, teknoloji, otomobil, tarih, din, sağlık, magazin haberleri, video ve galeriler ahaber.com.tr'de.
https://www.ahaber.com.tr/
Diğer sonuçlar 1 - 15 812